Neurologische aandoeningen

Bij Cure+ behandelen we neurologische aandoeningen als Parkinson, MS of CVA (beroerte)

Een aandoening is neurologisch wanneer het een aandoening aan het zenuwstelsel betreft. Vaak gaat het om een probleem in de hersenen. Deze aandoeningen hebben vaak direct invloed op onze houding, bewegingen, zelfredzaamheid en activiteiten. Cure+ biedt zorg voor mensen met Parkinson, MS (Multiple Sclerose) en voor mensen die een CVA (beroerte) hebben gehad.

De aanpak van problemen in het dagelijks leven die ontstaan bij neurologische aandoeningen vereist specifieke kennis en ervaring. Om deze kennis te waarborgen zijn de fysiotherapeuten en ergotherapeuten van Cure+ aangesloten bij onder andere ParkinsonNet en CVA Netwerk Rotterdam. Onderling hebben de therapeuten een nauwe samenwerking voor een optimaal resultaat van de behandeling.

Lees meer over Parkinson
Lees meer over MS (Multiple Sclerose)
Lees meer over CVA (beroerte)

 

 

Maak een afspraak bij een van onze praktijken

Locatie Bergweg

adres & openingstijden

Praktijk Den Duijf

adres & openingstijden

Locatie Spijkenisse

adres & openingstijden

GC Katendrecht

adres & openingstijden

GC Afrikaanderwijk

adres & openingstijden

GC Nieuwe Westen

adres & openingstijden

Centrum Vrouw Centraal

adres & openingstijden

Locatie Centrum

adres & openingstijden

Locatie Barendrecht

adres & openingstijden

Locatie Vlaardingen

adres & openingstijden

GC ’t Slag

adres & openingstijden

Locatie Feijenoord

adres & openingstijden

GC Laan op Zuid

adres & openingstijden

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beste allen,

Aan de hand van het huidige beleid omtrent COVID-19 (corona) vanuit de overheid hebben wij als Cure+ besloten om onze praktijklocaties weer te openen voor fysieke behandelingen die noodzakelijk zijn.

Het is van groot belang voor het Nederlandse zorgstelsel dat de conditie van onze patiënten niet verder verslechtert. Zo wordt vanaf heden per patiënt eerst telefonisch beoordeeld of deze een fysieke behandeling nodig heeft en kan ontvangen bij Cure+.

Lees meer over ons beleid en maak kennis met ons gratis e-health-programma. Samen komen we deze crisis door!

Vriendelijke groet,
Samuel Schampers
Directeur Cure+

Bij Cure+ doen wij er alles aan u zo snel mogelijk van uw klacht af te helpen. Onder Cure+ vallen diverse praktijken die gespecialiseerd zijn in de beste zorg voor lichaam en beweging in de regio Rijnmond. In al onze praktijken staat de patiënt centraal en werken we alleen met de beste specialisten om zorg te bieden van de hoogste kwaliteit. Klik hieronder door om meer te lezen over uw klacht, over onze praktijken en onze medewerkers of maak vandaag nog een afspraak bij een locatie bij u in de buurt.