Stage lopen bij Cure+!

Wij zoeken gemotiveerde stagiaires!

Wij hebben stageplaatsen beschikbaar voor enthousiaste stagiaires van de opleidingen fysiotherapie, ergotherapie of oefentherapie Cesar of Mensendieck. Je komt ons team versterken en zal leren om een goede paramedicus te worden. Je zal als stagiair niet alleen meedraaien bij andere collega’s maar vooral ook zelf de handen uit de mouwen mogen steken. Cure+ is de aanbieder van beweegzorg in de regio Rijnmond. Met onze praktijken op 15 locaties bieden wij in nauwe samenwerking met andere zorgaanbieders de beste zorg voor onze patiënten. Dat is onze visie: (samen)werken aan kwaliteit. Per locatie staat een hecht team klaar voor de patiënten die we daar ontvangen.

Ben jij…

… student fysiotherapie, ergotherapie of oefentherapie Cesar of Mensendieck?
… iemand die wil leren en het fijn vindt om in een multidisciplinaire omgeving stage te lopen?
… makkelijk in de omgang met mensen van uit verschillende culturen, achtergronden en opleidingsniveaus?

Lees dan verder!

Wat wij bieden…

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Cure+ ondersteunt en stimuleert jou in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jouw begeleider maakt je wegwijs in de organisatie en fungeert als professional die je begeleidt in je ontwikkeling als therapeut. Daarnaast is er na je stage mogelijkheid tot een baan bij ons!

Een inspirerende omgeving

Een inspirerende omgeving

Bij Cure+ werk je samen met verschillende disciplines intern en extern in onze gezondheidscentra en met onze samenwerkingspartners in ziekenhuizen, op sportverenigingen en scholen, wat het werk erg afwisselend en interessant maakt.

Alle benodigde faciliteiten

Alle benodigde faciliteiten

Bij Cure+ beschik je over de juiste randvoorwaarden om de patiënt goed te kunnen helpen. Elke locatie heeft een zaal met moderne trainingsmogelijkheden en beschikken we over apparatuur zoals echo en shockwave wat als ondersteunend aan de behandeling kan worden gebruikt.

Een fijne club met enthousiaste collega's

Een fijne club met enthousiaste collega's

Informele ontmoetingen vinden we belangrijk bij Cure+. Vier keer per jaar organiseren we een activiteit voor de gehele organisatie. Een BBQ, sport activiteit of borrel!

Een hoog kwaliteitsniveau

Een hoog kwaliteitsniveau

Patiënten komen bij Cure+ op de eerste plaats. Daarom besteden wij zorgvuldig aandacht aan kwaliteit. De therapeuten werken op basis van Evidence Based Practice: het combineren van voorkeur van patiënt, inzicht van de therapeut en meest recente wetenschappelijke kennis.