Parkinson

Cure+ behandelt klachten die ontstaan als gevolg van Parkinson op het gebied van bewegen, houding en evenwicht.

Mensen die de ziekte van Parkinson hebben vaak meer klachten dan alleen op het gebied van lichaam en beweging. Niet alleen een veranderde motoriek of moeilijker kunnen lopen maar ook vermoeidheid, problemen bij werk of hobby of moeite met nadenken. Een behandeling op maat van de fysiotherapeut of ergotherapeut kan helpen in het bereiken van uw specifieke wensen, of om zo vrij mogelijk te blijven bewegen en om te gaan met de klachten die horen bij Parkinson.

ParkinsonNet
Omdat het behandelen van mensen met Parkinson specifieke kennis vereist zijn de specialisten van Cure+ aangesloten bij ParkinsonNet: een landelijk netwerk van zorgverleners dat streeft naar de beste zorg voor Parkinson-patiënten en bijdraagt aan het vergroten van de expertise en onderzoek.

Binnen Cure+ zijn fysiotherapeuten Kirsten Klepke en Michel Kanters en ergotherapeut Jolijne Melching aangesloten bij ParkinsonNet. 

Lees meer over andere neurologische aandoeningen zoals MS (Multiple Sclerose) of CVA (beroerte).

Maak een afspraak bij een van onze praktijken

Locatie Bergweg

adres & openingstijden

Praktijk Den Duijf

adres & openingstijden

Locatie Spijkenisse

adres & openingstijden

GC Katendrecht

adres & openingstijden

GC Afrikaanderwijk

adres & openingstijden

GC Nieuwe Westen

adres & openingstijden

Centrum Vrouw Centraal

adres & openingstijden

Locatie Centrum

adres & openingstijden

Locatie Barendrecht

adres & openingstijden

Locatie Vlaardingen

adres & openingstijden

GC ’t Slag

adres & openingstijden

Locatie Feijenoord

adres & openingstijden

GC Laan op Zuid

adres & openingstijden

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beste allen,

Aan de hand van het huidige beleid omtrent COVID-19 (corona) vanuit de overheid hebben wij als Cure+ besloten om vanaf dinsdag 28 april 2020 onze praktijklocaties weer te openen voor fysieke behandelingen die noodzakelijk zijn.

Het is van groot belang voor het Nederlandse zorgstelsel dat de conditie van onze patiënten niet verder verslechtert. Zo wordt vanaf heden per patiënt eerst telefonisch beoordeeld of deze een fysieke behandeling nodig heeft en kan ontvangen bij Cure+.

Lees meer over ons beleid en maak kennis met ons gratis e-health-programma. Samen komen we deze crisis door!

Vriendelijke groet,
Samuel Schampers
Directeur Cure+

Bij Cure+ doen wij er alles aan u zo snel mogelijk van uw klacht af te helpen. Onder Cure+ vallen diverse praktijken die gespecialiseerd zijn in de beste zorg voor lichaam en beweging in de regio Rijnmond. In al onze praktijken staat de patiënt centraal en werken we alleen met de beste specialisten om zorg te bieden van de hoogste kwaliteit. Klik hieronder door om meer te lezen over uw klacht, over onze praktijken en onze medewerkers of maak vandaag nog een afspraak bij een locatie bij u in de buurt.