Parkinson

Cure+ behandelt klachten die ontstaan als gevolg van Parkinson op het gebied van bewegen, houding en evenwicht.

Mensen die de ziekte van Parkinson hebben vaak meer klachten dan alleen op het gebied van lichaam en beweging. Niet alleen een veranderde motoriek of moeilijker kunnen lopen maar ook vermoeidheid, problemen bij werk of hobby of moeite met nadenken. Een behandeling op maat van de fysiotherapeut of ergotherapeut kan helpen in het bereiken van uw specifieke wensen, of om zo vrij mogelijk te blijven bewegen en om te gaan met de klachten die horen bij Parkinson. Daarnaast kan de ergotherapeut u helpen om te zoeken naar de juiste hulpmiddelen, indien dit bij u van toepassing is.

ParkinsonNet
Omdat het behandelen van mensen met Parkinson specifieke kennis vereist zijn de specialisten van Cure+ aangesloten bij ParkinsonNet: een landelijk netwerk van zorgverleners dat streeft naar de beste zorg voor Parkinson-patiënten en bijdraagt aan het vergroten van de expertise en onderzoek.

Binnen Cure+ zijn fysiotherapeuten Kirsten Klepke en Michel Kanters en ergotherapeut Veerle Vroegindeweij aangesloten bij ParkinsonNet. 

Lees meer over andere neurologische aandoeningen zoals MS (Multiple Sclerose) of CVA (beroerte).